torsdag 10 september 2009

Vilken dag!

Allt började med att Kicki delade in oss i två lag, ett dåligt och ett bra. Det dåliga laget började med paddlingen. De kämpade på i motvind och motströms medans det andra laget promenerade.


Här ger Kicki grymma råd, dock lite ofokus från klassen.

Här är Kicki i ofokus.

Åres starkaste man i skräckblandad förtjusning.

Tufft

Gangster-Jeppe är trött på livet

Vi hittade en boll på vägen, dock Linnea tröttnade ganska snabbt och sköt iväg den

Våran Elin och fallet.

Välförtjänt fika/mat

Spläsch och fallet

Efter våran medtagna matsäck gav sig den bra gruppen sig ut i forsen, medvind och med ströms.

Bra väder

Extas och fallet

Samling!

Medvind, medströms och nedförsbacke.

Peter håller koll

Jake och gangsterjeppe drog iväg på ett val/bäversafari. (kan tyvärr inte visa fler bilder på detta) Bör tilläggas att det var en extremt tuff expedition. Inget för orutinerade eller tjejer.

Stekpojkarna

Det viktiga är att se bra ut.

Äntligen framme. Vilket vi alla tyckte va rätt skönt. Det osköna i det hela va att vi fick gå hela vägen hem, ca 4 km i tuff terräng.

När vi gick med kom nån/några smart(a) tjej(er) på att chokladfabriken inte låg allt för långt bort. Så vi gick dit och käkade choklad. Gratis provsmackschoklad (Y) När chokladen va slut så gick vi hem. Väl hemma så bastade vi hos fantastic four.


Sjukt skön dag!!



Jag hatar att blogga. Jag har hållt på med detta från kl 17 tills nu kl 21.48, med en kort mat paus. Det mest tålamodskrävande jag någonsinihelauniversom har gjort!!!

Nu måste jag göra en redovisning på J.

//Jake

6 kommentarer:

  1. Åreskutan var ju sämsta laget!

    SvaraRadera
  2. sjukt bra Jake!!! Fantastiskt roligt :D

    SvaraRadera
  3. Skönt med stora bilder...

    SvaraRadera
  4. Vilka svin ni är som fick paddla, det fick aldrig vi göra. men redovisning som börjar på samma bokstav som sitt förnamn, den känner man igen:) Bastade ni på nybo eller?

    SvaraRadera
  5. Nu ska jag börja följa den här bloggen sjukt kul intiativ, gick förra året, bodde på nybo. Känns skitskumt att det är ett hem för andra nu. Sjukt avis på er som har livets roligaste år framför er! Se till och ha så jävla kul ni bara kan, så ses vi. Ska snart till Åre på anställningsintervju, då blir det självklart en sväng förbi nybo. Och en sak till ta hand om Ola:p (och mattias)

    SvaraRadera
  6. Hur gick det uppdelningen till? Ett bra och ett dåligt lag????

    SvaraRadera