söndag 13 september 2009

Helg

Ännu en helg, tiden går snabbt!

















Helgen inledde vi med innebandy efter skolan.


















På kvällen var vi i Madonna och kollade på bandet Red hot chili peppars (observera a:et i peppars), det var ett cover band. Bandet bestod av tre män som var klädda i surf shorts och skjortor broderade med fake tatueringar. Vi kände igen en i bandet och efter en stund kom någon smart på vem det var… det var mannen som presenterar vädret i TV Åre! Jon Larsson var också där = 1 ½ kändis på en kväll, haha!


























Efter Madonna var vi påväg hem men hamnade på något underligt sätt på Country club och dansade loss!






















På lördagen gick vi hurtiga flickor upp till Fjällgården och slutade promenaden på Holiday club där var några mindre hurtiga killar satt och kollade på fotboll.



















På kvällen blev alla på Nybo (och några till) bjudna på finlandssvensk “shitukaka” (läs kladdkaka) med glass och hallonsås. Allsång stod också på kvällsprogramet (mest svenska schlager låtar) och Johannes demostrerade för oss alla hur dansrörelsen “gå ut med hunden” utförs :)












































































En del gick ännu ut och härjade.



















Favorit i repris, Jacob ägde dansgolvet!

















Idag har det varit storstädning här på Nybovägen, det har redan blivit en vana att städa på söndag. Stiga upp sent, musiken på för fullt och många dammsugare och moppar.
Nu är det Sex and the city marathon som gäller på övrevåningen och senare skall vi och träna till Gold’s, sista dagen gratis.


Jacob jag förstår! Det här var första (möjligtvis sista) gången jag updatar bloggen. Att blogga är för människor med med mycket tålamod.


L.C

1 kommentar:

  1. faan vad mysigt ni verkar ha det då. jag ska aldrig mer åka hem!!! ;) haha.

    SvaraRadera